Buurtteams Volwassenen Nijmegen > Stagiair(e)s gezocht!

Stagiair(e)s gezocht!

Oproep voor 3e of 4e jaars HBO studenten Social Work

Wil jij stagiair zijn binnen een buurtteam met een unieke aanpak? Kom dan als buurtteammedewerker werken in onze organisatie!

Stageomschrijving
In de werkwijze van de buurtteams ligt het accent op stimulering van eigen regie, activering, samenwerking met en versterking van het sociale netwerk. Als stagiair bij de Buurtteams Volwassenen Nijmegen is er veel ruimte voor jou om te leren. Naast dat je te maken krijgt met veel hulpvragen en een diverse groep inwoners, krijg je ook voldoende begeleiding en training tijdens jouw stage. Geen enkele dag is hetzelfde en je zit niet de hele dag op kantoor maar gaat ook op huisbezoek om de inwoners van Nijmegen te ondersteunen.

Wie je bent
Je bent een 3de of 4de jaars student aan de opleiding HBO Social Work. Je bent enthousiast en gedreven en hebt affiniteit met het werken in de buurt. Daarnaast zoeken wij de volgende competenties/persoonskenmerken in onze stagiaires: zelfstandig, daadkrachtig, durft initiatief te nemen en beschikt over analytisch vermogen. Je bent op zoek naar een uitdaging en je staat stevig in je schoenen! Wij zijn op zoek naar meerdere stagiaires en streven ernaar alle stagiaires tegelijkertijd te laten starten.

Lees de vacaturetekst en reageer