Buurtteams Volwassenen Nijmegen > Vacature Buurtteammedewerker

Vacature Buurtteammedewerker

Vacature Buurtteammedewerker

Wij zijn Buurtteams Volwassenen Nijmegen en in opdracht van de gemeente Nijmegen bieden wij laagdrempelige en toegankelijke ambulante Wmo-begeleiding aan. Onze doelgroepen zijn inwoners tussen 18 en 65 jaar zonder thuiswonende kinderen. Het unieke aan onze opdracht is dat we niet langer meer op indicatie werken. Professionals binnen de buurtteams krijgen de vrijheid om de begeleiding vanuit hun kennis en ervaring zelf uit te voeren, in nauw overleg met de inwoner. We werken met tien buurtteams, verdeeld over alle wijken van de stad. Op het moment dat bijvoorbeeld een ondersteuningsvraag niet passend is voor het buurtteam, verwijzen we deze door naar onze lokale partners.
Onze ambitie is dat we van iedere buurt een betere buurt maken. We geloven in autonomie, zowel van medewerkers als van klanten. We zijn toegankelijk: lokaal en dichtbij. En we werken radicaal integraal: we leveren maatwerk waarbij het leven en de individuele situatie van de klant leidend is. We zijn een lerende organisatie waarbij we leren vanuit het doen. Wij werken samen aan een betere buurt én een samenleving waarin iedereen meetelt en meedoet. Doe je mee?

Wil jij onderdeel zijn van een buurtteam met een unieke aanpak? Kom dan als buurtteammedewerker in onze nieuwe organisatie werken!
Vacatures