Wie zijn we

Even voorstellen: Buurtteams Volwassenen Nijmegen

Wij zijn Stichting Buurtteams Volwassenen Nijmegen. En we zijn er voor elke volwassen inwoner van Nijmegen (zonder thuiswonende kinderen onder de 18) tussen 18 en 65 jaar met een hulpvraag. Elke hulpvraag verschilt. Onze aanpak niet. We hebben vier uitgangspunten waar we altijd aan vasthouden. 

 •  We werken lokaal en zijn altijd dichtbij
  Hulp werkt beter als je het in je eigen wijk of buurt kunt vinden. Daarom werken we met Buurtteams in NijmegenOnze buurtteammedewerkers kennen de wijk en weten wat er speelt. Die weten ook wie er in die wijk nog meer actief zijn voor ondersteuning, zoals andere (zorg)organisaties, vrijwilligers en bewonersinitiatieven zodat we altijd de juiste verbindingen kunnen leggen. Dichtbij betekent ook dat onze medewerkers snel te bereiken zijn.
 • We geven ruimte en zeggen wat we doen
  Begeleiding werkt alleen goed als er gelijkheid en vertrouwen is. Daarom krijgen onze medewerkers veel vrijheid in hun werk en vertrouwen we op ieders kennis en kunde. Medewerkers zijn immers specialist op zijn of haar eigen terrein. En die kan ook samen met jou het beste bepalen welke begeleiding bij jouw hulpvraag past. Zo komen we sneller tot (creatieve) oplossingen en kunnen we direct aan de slag. Natuurlijk maken we ook altijd duidelijk waarom we een oplossing voorstellen. Kortom: we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.
 • We werken doelgericht samen
  Medewerkers in de buurtteams houden altijd voor ogen: wat wil jij bereiken? Naar dat resultaat werken we snel en met doelen naartoe toe, zonder mensen aan het lijntje te houden. En omdat we elkaars sterke kanten kennen, werken we ook écht als een team en samen met alle partners in de wijk. Samen willen we goed doen in de buurten en wijken van Nijmegen. 
 • We leren van wat we doen
  We kijken terug en blijven ons ontwikkelen, om zo goed mogelijk hulp te kunnen bieden aan alle inwoners van Nijmegen. We zijn een lerende organisatie waarbij we leren vanuit het doen. We verbeteren onze prestaties en zoeken naar een passende werkwijze in een steeds veranderende omgeving.
governance

Governance

Governance
kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit
Bestuur en Raad van Toezicht

Management, Bestuur, RvT

Management, Bestuur, RvT
rapportages

Rapportages

Rapportages